· Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy    FAQ      Szukaj      Użytkownicy  

Nauka jazdy, prawo jazdy, forum L-ka.pl
Linki sponsorowane: projektowanie stron Malbork | noclegi oferty, baza noclegowa | pozycjonowanie Olsztyn | Boszkowo | przewodnik turystyczny | wyszukiwarka turystyczna | korepetycje szczecin | wózki widłowe | Euro 2012 noclegi | Ksero Szczecin | Test na prawo jazdy
Buty trekkingowe

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Infoturysta.pl Strona Główna -> Porady
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ivory23
Bosaczek

PostWysłany: Nie Paź 04, 2009 10:23 pm    Temat postu: Buty trekkingowe Odpowiedz z cytatem

Buty nie mają służyć wspinaczce ale normalnemu chodzeniu po szlakach od wiosny do jesieni. Co możecie polecić?
Jest takie zatrzęsienie modeli i rodzajów na rynku, że można dostać oczopląsu. Rozbieżność cenowa też jest bardzo duża. Nawet wydawałoby się podobnych butów...Pomóżcie!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
natka
Bosaczek

PostWysłany: Pon Paź 26, 2009 12:07 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wiadomo, że dobre buty to podstawa w góry bo żeby skręcić kostkę nie potrzeba wiele...
Powrót do góry
niepogoda
Bosaczek

PostWysłany: Sro Paź 28, 2009 11:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja, słuchajcie, odkryłam, że fajnym pomysłem na wycieczki w błotniste tereny jest ubranie sobie butów taktycznych Smile Oczywiście nie namawiam, by ktoś, kto nie bawi się w paintballa czy ASG specjalnie sobie takowe buty kupował, ale naprawdę rewelacja - trzymają kostkę, nie ślizgają się... no cud miód i orzeszki. Co do konkretów, to proponuję obadać stronkę bates.pl, a nuż komuś się przyda Smile
Powrót do góry
kropka
Bosaczek

PostWysłany: Sro Lut 03, 2010 3:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bates'y to zdecydowanie najlepszy wybór. Oczywiście nie mówię, że jedyny, ale ja mam takie trzewiki i sobie bardzo je chwalę. jeszcze mnie nie zawiodły a potrafie chodzic po naprawde niewygodnych nawierzchniach. Inne buty juz dawno by wymiekły a Bates'y się dzielnie trzymają Smile
Powrót do góry
paola
Bosaczek

PostWysłany: Sob Lut 27, 2010 4:07 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do takiego tradycyjnego chodzenia (nie wspinaczki) po szlakach najwygodniejsze są buty trekingowe. Ja mam New Balancy (ale jaki model dokładnie nie pamiętam) Wiem tylko że mają amortyzację podeszwy buta, dzięki czemu nie odczuwa się uderzeń o twarde nawierzchnie. Poza tym noga się w nich nie poci i są bardzo wygodne. Buty taktyczne są ok, ale to już dla pasjonatów trudnych tras Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Infoturysta.pl Strona Główna -> Porady Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: