| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ivory23 Bosaczek
|
Wysłany: Nie Paź 04, 2009 10:23 pm Temat postu: Buty trekkingowe |
|
|
Buty nie mają służyć wspinaczce ale normalnemu chodzeniu po szlakach od wiosny do jesieni. Co możecie polecić?
Jest takie zatrzęsienie modeli i rodzajów na rynku, że można dostać oczopląsu. Rozbieżność cenowa też jest bardzo duża. Nawet wydawałoby się podobnych butów...Pomóżcie!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natka Bosaczek
|
Wysłany: Pon Paź 26, 2009 12:07 pm Temat postu: |
|
|
| wiadomo, że dobre buty to podstawa w góry bo żeby skręcić kostkę nie potrzeba wiele... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
niepogoda Bosaczek
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 11:37 pm Temat postu: |
|
|
Ja, słuchajcie, odkryłam, że fajnym pomysłem na wycieczki w błotniste tereny jest ubranie sobie butów taktycznych Oczywiście nie namawiam, by ktoś, kto nie bawi się w paintballa czy ASG specjalnie sobie takowe buty kupował, ale naprawdę rewelacja - trzymają kostkę, nie ślizgają się... no cud miód i orzeszki. Co do konkretów, to proponuję obadać stronkę bates.pl, a nuż komuś się przyda  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kropka Bosaczek
|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 3:50 pm Temat postu: |
|
|
Bates'y to zdecydowanie najlepszy wybór. Oczywiście nie mówię, że jedyny, ale ja mam takie trzewiki i sobie bardzo je chwalę. jeszcze mnie nie zawiodły a potrafie chodzic po naprawde niewygodnych nawierzchniach. Inne buty juz dawno by wymiekły a Bates'y się dzielnie trzymają  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
paola Bosaczek
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 4:07 pm Temat postu: |
|
|
Do takiego tradycyjnego chodzenia (nie wspinaczki) po szlakach najwygodniejsze są buty trekingowe. Ja mam New Balancy (ale jaki model dokładnie nie pamiętam) Wiem tylko że mają amortyzację podeszwy buta, dzięki czemu nie odczuwa się uderzeń o twarde nawierzchnie. Poza tym noga się w nich nie poci i są bardzo wygodne. Buty taktyczne są ok, ale to już dla pasjonatów trudnych tras  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|