· Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy    FAQ      Szukaj      Użytkownicy  

Nauka jazdy, prawo jazdy, forum L-ka.pl
Linki sponsorowane: projektowanie stron Malbork | noclegi oferty, baza noclegowa | pozycjonowanie Olsztyn | Boszkowo | przewodnik turystyczny | wyszukiwarka turystyczna | korepetycje szczecin | wózki widłowe | Euro 2012 noclegi | Ksero Szczecin | Test na prawo jazdy
Mielno, Unieście i okolice..

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Infoturysta.pl Strona Główna -> Wybrzeża
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kropka
Bosaczek

PostWysłany: Nie Sty 24, 2010 11:58 pm    Temat postu: Mielno, Unieście i okolice.. Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś miał okazję tam urlopować?
Planuję wybrać się w tamte rejony, ale zanim to uczynię chętnie poczytam o waszych wrazeniach z tamtych miejscowości.
Zatem opisujcie Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
karoll
Bosaczek

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 10:32 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mielno polecam wszystkim spragnionych imprez
Powrót do góry
tenera
Bosaczek

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 4:59 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Byłam w Dąbkach, a w tym roku zamierzam tam wysłać dziecko na obóz z Ok-Tours. Ja bawiłam się doskonale i w sumie dowiedziałam się, że obozy tez wyglądają tam bardzo fajnie, jest dużo atrakcji. To świetne miejsce na wycieczkę, spędzenie kilku dni nad morzem!
Powrót do góry
kropka
Bosaczek

PostWysłany: Sro Lut 03, 2010 2:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dąbki fajne, dla dzieciaków na kolonie w sam raz. Mój mały wyjeżdza tam w tym roku na obóz artystyczny też z tym biurem OK-Tours. Ciekawe jakie będą jego wrażenia, ale skoro i ty tenera piszesz, że oferują wiele atrakcji to super Smile
Powrót do góry
VillaMagna
Bosaczek

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 2:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo wiele atrakcji oraz imprez jest także w Gdyni,jeżeli tam nie byłaś to gorąco polecam. Z noclegiem nie będzie żadnego problemu,najlepiej szukać w zachodniej części miasta.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Infoturysta.pl Strona Główna -> Wybrzeża Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: