| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ewelina. Bosaczek
|
Wysłany: Pon Sty 05, 2009 9:39 am Temat postu: gdzie sobie wyjechać... piszcie! |
|
|
Siemanko wszystkim sprawa jest w zasadzie prosta, liczę że udzielicie mi tu kilku dobrych rad bo już od dłuższego czasu marzą mi się jakieś fajne wakacje. Ale że nie mam doświadczenia w tych sprawach to w mojej główce stworzył się maleńki mętlik i tak sobie pomyślałam że właśnie tutaj na forum troszkę mi pomożecie, prawda? Jak byliście w jakiś ciekawych miejscach to piszcie, z chęcią poczytam a może i sama się zdecyduje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PABLO27 Bosaczek
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 2:34 pm Temat postu: |
|
|
| doświadczenie nabywa się z czasem, ale od czegoś trzeba przecież zacząć i nie ma się co bać! a jeśli chodzi o to gdzie masz się wybrać to wiesz sprawa nie jest wcale taka prosta to zależy ile masz kasy? Więc jeśli nie podasz szczegółów to może być troszkę ciężko Ci coś doradzić. Podaj konkrety to spróbujemy Ci się pomóc bo inaczej nic z tego nie będzie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelina. Bosaczek
|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 11:16 am Temat postu: |
|
|
nooo masz rację dobra więc teraz do rzeczy planuję podróż z moim Przemkiem a jeśli chodzi o kwotę to uzbieraliśmy jakieś 3-4tysiące na osobę, myślicie że znajdziemy coś fajnego za tą sumkę? proszę pilnie o rady! bo ja to już się niecierpliwie, a mój Przemuś chyba jeszcze bardziej więc jeśli byliście na jakimś fajnym urlopie to piszcie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aleksandra Bosaczek
|
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 11:40 am Temat postu: |
|
|
| Hej widzę że nie jestem sama, jeśli chodzi o te wszystkie wątpliwości związane z podróżowaniem, też szukałam pomocy na forum, oczywiście ją dostałam. Troszkę sytuacja mi się rozjaśniła, myślę że chwila moment i się zdecyduje ostatecznie...a jak u Ciebie? bo ja to myślę raczej nad Egiptem, wszystko jest już na dobrej drodze, mam już opatrzone biuro, hotelik też już prawie wybrałam a później to już tylko błogie lenistwo mnie czeka..dam Ci małą radę, nie zwlekaj tyko zbyt długo... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ewelina99 Bosaczek
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 1:42 pm Temat postu: |
|
|
Czesc. Szczegolnie witam moja imienniczke Kilka prostych rad? Skoro masz juz odlozone pieniadze na taki cel, to ja radze pakowanie i odpoczynek w Tunezji! Na prawde swietna sprawa. Moge cos wiecej opowiedziec o tej wycieczce, ale to jak wroce z pracy bo teraz musze uciekac. A i pisalam o Egipcie w ktorym rowniez bylam, poczytaj sobie na forum. Takze wybor nalezy do Ciebie. Ja ze swojej strony polecam te dwa miejsca. Choc na swiecie jest wiele rownie pieknych zakatkow. Powodzenia  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PABLO27 Bosaczek
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 10:34 am Temat postu: |
|
|
| wiesz co a może zacznij od śledzenia ofert bp?! bo z tego co czytam to chyba nawet nie zaczęłaś ich przeglądać, a warto! a może coś z biura Itaka? sam byłem z nim w Egipcie i urlopik genialny. Chyba że już na coś się zdecydowałaś ale zwyczajnie nie chcesz się pochwalić...dawaj śmiało, pisz nam o wszystkim a coś zaradzimy na te twoje wątpliwości. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zawilec Japonek
|
Wysłany: Pon Lut 23, 2009 1:00 pm Temat postu: |
|
|
W lecie jechać nad morze do Jastrzębiej, lub Góry Dolina Kościeliska _________________ tanie noclegi w Polsce |
|
| Powrót do góry |
|
 |
paola Bosaczek
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 8:57 pm Temat postu: |
|
|
Ewelina. To zależy jaki rodzaj wakacji preferujesz Jeśli marzy Cię się wylegiwanie na plaży, wieczorne spacery przy świetle zachodzącego słońca i otoczenie unikatowej i mającej niesamowitą historię – architektury, to polecam Grecję. Rewelacja! Lazurowe wybrzeże, urokliwe uliczki, ciekawe i specyficzne zabudowania, a po powrocie piękna opalenizna
Jeśli natomiast chcecie aktywnie spędzić wakacje, w jednym z największych i najciekawszych miejsc na świecie polecam Stany. Fajny wyjazd oferuje Camp America. Za taką kasę jak uzbieraliście spokojnie możecie tam pojechać i dobrze się bawić. To dość specyficzna forma spędzania wakacji, bo program Camp America obejmuje pracę połączoną z odpoczynkiem. Po wywiązaniu się z obowiązków, masz mnóstwo czasu na odpoczynek i zwiedzanie. Przede wszystkim jednak możesz poznać ciekawych ludzi, obcą kulturę i być w miejscu, które wręcz tętni życiem. Wakacje w Stanach to życie na najwyższych obrotach. Jak dla mnie rewelacyjna opcja, sama z chłopakiem decydujemy się na takie wakacje. Odezwij się co w końcu wybrałaś. Pozdrawiam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
niepogoda Bosaczek
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 7:18 pm Temat postu: |
|
|
Ewelina, nie napisałaś w jaki sposób chcesz wypoczywać...
A w rzeczywistości, ile osób, tyle preferencji.
Moglibyście wybrać się w jakieś romantyczne miejsce, może niekoniecznie smażyć się na gorących plażach, ale pospędzać czas w urokliwym Paryżu? A jeśli nie Paryż, to może jego polska odmiana? Serdecznie zapraszam do Krakowa Za taką kwotę spokojnie możecie sobie zorganizować pobyt marzeń, choć ja proponowałabym Ci pobyt w Hostelu Aston, mają bardzo urokliwe pokoiki dwuosobowe za niewielką kasę, no i rewelacyjną lokalizację, z ulicy Długiej to rzut beretem do Rynku! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
autostop Bosaczek
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 7:11 pm Temat postu: |
|
|
O tak, nawet wypad wieczorem nad Wisłę robi niesamowite wrażenie Hostel Aston - jak najbardziej, super lokalizacja i dobre warunki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Świeca Bosaczek
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 1:27 pm Temat postu: |
|
|
| Dokładnie - wszytko zależy gdzie chcesz jechać. Jeśli chodzi o piękną architekturę i monumentalne, imponujące tajemnicze budowle, to polecam w ciepłym hiszpańskim klimacie cudną Alhambrę w Grenadzie. Jeśli plaże - tak samo jak poprzedniczka doradzam Grecję. Egzotyka - Singapur. Laba i piękne widoki - Turcja. Pięknych miejsc na świecie cała masa, po prostu zakręć globusem. Pytanie tylko jak sobie zorganizować wyjazd. Polecam Ci firmę turystyczną Bon Voyage, za ich pośrednictwem byłam w Turcji właśnie i wszytko się zgadzało. Mają ogromną bazę luksusowych, sprawdzonych hoteli na całym świecie. Warto im zaufać w tej kwestii. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tenera Bosaczek
|
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 4:27 pm Temat postu: |
|
|
| Jeżeli chcesz jechać gdzieś w miarę blisko to polecam Turcję, a na dalsze wycieczki idealnie nadaje się Dominikana lub Kuba. Byłam w tych miejscach, wszystkie są atrakcyjne turystycznie. Podstawa w jaką trzeba się zaopatrzyć to balsamy do opalania! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ankaaa Bosaczek
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 2:38 pm Temat postu: |
|
|
Witam,
Ja polecam Bługarię, sama jadę w tym roku . Znajomi polecili mi wyjazd z Biurem OIS .Nie mogę się już doczekać lipca .  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
welosypedka Bosaczek
|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 2:59 pm Temat postu: |
|
|
| Tez polecam to biuro, byłam z nimi na Krymie i było super. Wyjazdy za fajne pieniądze, na studencką kieszeń:) O Bułgarii też myślę w tym roku i może przy okazji Turcja, bo to już tak blisko:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
hesse21 Bosaczek
|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 10:28 pm Temat postu: |
|
|
Polecam Turcję lub Tunezję z biletem lotniczym kupionym wcześniej w opcji all-inclusive najlepiej 4 gwiazdkowy. Jak się dobrze poszuka to cały wyjazd to zaledwie 1300-1500zł. Nad Bałtykiem dużo taniej nie będzie ...  _________________ Dobry nocleg to połowa sukcesu w podróży.
Kwatery - Kolumna fajna miejscówka
Jeśli nie wiesz gdzie na Mazury to zobacz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|